Предстои трета среща-разговор за младите хора в Пловдив

ГРАЖДАНСКА ПЛАТФОРМА Нашият Пловдив, по инициатива на ДСБ Пловдив Ви кани на среща-разговор в граждански формат за Младежки политики!

Уважаеми пловдивчани,
След като преминаха първите две срещи за Образование и Култура, имаме удоволствието да Ви поканим на среща-разговор за младежките политики и значението им за професионалното израстване и по-качествения живот. Това събитие е част от програмата на ГРАЖДАНСКА ПЛАТФОРМА „НАШИЯТ ПЛОВДИВ“, която има за своя задача да възстанови представителството на гражданите и местните гилдии. Елате на срещата, за да се чуе Вашият глас!

В първата част на срещата наши гости ще са George Angeloff(IT предприемач), Галина Тошева(фотограф, носител на редица граждански и социални каузи), Радан Кънев (политик). Те ще разкажат за себе си, за върховете и спадовете в живота, за това какво им е дала държавата и те какво са дали на нея.
Във втората част на срещата ще има дискусия, по времето на която ще си говорим за младежките политики и какво още трябва да направим за младите в Нашият Пловдив.

Базовата идея за представителство на интересите на цели общности в града ни е напълно изчезнала. Местната политическа система в момента не произвежда представителност. Връщането й е единственото нещо, което може да доведе до промяна на статуквото и наложения дневен ред.
ГРАЖДАНСКА ПЛАТФОРМА „НАШИЯТ ПЛОВДИВ“ е изразител на алтернатива, дадена от гражданите и авторитетите в отделните гилдии. Гражданска алтернатива с ясни и конкретни ангажименти за представителност!

За нас ще бъде удоволствие да участвате в срещата-разговор и заедно да обсъдим предизвикателствата и перспективите пред младите хора както в нашият град Пловдив, така и на национално ниво.

Срещата ще се проведе на 11.05. в бар Vintage House, находящ се в Домът на културата Борис Христов.
18:15 ч. – Регистрация
18:45 ч. – Начало на панел 1 – Кратки презентации на George Angeloff, Галина Тошева, Радан Кънев (Radan Kanev)
19:15 ч. – Начало на панел 2 – Дискусия

За присъствие на срещата не се изисква предварително потвърждение, но ще ни улесните ако го направите :).
За въпроси, контакти и потвърждение на участието Ви:
email: contact@yordanivanov.com
телефон: +359 878 876 364

За автора:

"НАШИЯТ ПЛОВДИВ" е мощен изразител на гражданска алтернатива, дадена от гражданите и авторитетите на Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *